fbpx

pin mapIP

Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA


Κάθε webmaster μισεί τo spamming και τα bots και αυτό γιατί μπορούν να ρίξουν την ποιότητα ενός site, να κάνουν παρεμβολές στην επίδοσή του ή ακόμα και να “εισβάλλουν” στις φόρμες και στα σχόλια.
Ποιος είναι ο τρόπος λοιπόν να τα αποφύγεις; reCAPTCHA είναι η απάντηση.

Το Completely Automated Public Turing Test to Tell Computers and Humans Apart ή πολύ απλά CAPTCHA, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να μπλοκάρεις τα bots και να αποφύγεις το spamming στη σελίδα σου και ευτυχώς, δεν είναι δύσκολο να το εγκασταστήσεις.

Βέβαια, έχει ένα μειονέκτημα. Ο χρήστης χρειάζεται να γράψει αυτό που ζητάει το CAPTCHA, ώστε να ταυτοποιηθεί ότι δεν είναι ρομπότ και αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο. Για να περιορίσει λοιπόν το πρόβλημα αυτό η Google, έκανε πραγματικότητα το 2009 το reCAPTCHA.

Το πλεονέκτημα του reCAPTCHA έναντι των άλλων CAPTCHA είναι ότι δε χρειάζεται ο χρήστης να μπει στη διαδικασία να γράψει κάποιο κείμενο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλικάρει στο σχετικό πεδίο ώστε να επιβεβαιώσει ότι… είναι άνθρωπος και όχι bot.
Αν το reCAPTCHA καταλάβει κάτι περίεργο, μπορεί εκτός από αυτό το “κλικ” στο σχετικό πλαίσιο, να ζητήσει να αναγνωρίσει ο χρήστης μερικές εικόνες. Για παράδειγμα, θέτει μια ερώτηση όπως “σε ποια από αυτές τις εικόνες βλέπετε πινακίδα” και ο χρήστης επιλέγει ανάλογα.

Το reCAPTCHA έχει γίνει πλέον

Διαβάστε περισσότερα: Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA

Νέα έκδοση Joomla 3.9

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ελαχιστοποιήστε τη δουλειά των απαιτήσεων για την προστασία δεδομένων

Η συμμόρφωση μόλις έγινε εύκολη

Πρέπει οι χρήστες να συνεναίσουν στην πολιτική ιδιωτικότητάς σας, ή/και στους όρους χρήσης σας; Με την έκδοση 3.9 του Joomla, όλα γίνονται αυτόματα. Εύκολα και απλά, ρυθμίστε τις βασικές σας φόρμες ώστε να ζητούν συναίνεση προτού συλλέξουν προσωπικά δεδομένα. 
Μπορείτε επίσης, να ορίσετε την ημερομηνία λήξης της συναίνεσης. Το σύστημα θα σας ειδοποιήσει, ώστε να επικοινωνήσετε με τους χρήστες σας για την ανανέωση της συναίνεσης.
Εντοπίστε τις συναινέσεις των χρηστών, διαχειριστείτε πιθανές αλλαγές στην πολιτική του ιστοτόπου σας, και άλλα πολλά, μόνο με μια ματιά στον πίνακα διαχείρισης.

Αιτήματα Χρηστών για Πληροφορίες; Πανεύκολο.

Καλώς ήλθατε σε μια νέα ροή εργασιών

Εντοπίστε και διαχειριστείτε άψογα πληροφορίες πρόσβασης ή αιτήματα μετακίνησης από τους χρήστες σας. Μόλις ο χρήστης σας δημιουργήσει ένα νέο αίτημα, απλώς συνδεθείτε και εξάγετε ή/και διαγράψτε, τα προσωπικά του δεδομένα.
Τα αιτήματα των χρηστών για διαγραφή, διαχειρίζονται αυτοματοποιημένα, ανωνυμοποιώντας όλα τα προσωπικά δεδομένα, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι. 
Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ένα αίτημα. Απλώς ρυθμίστε το Joomla 3.9 για να σας το θυμίσει.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα έκδοση Joomla 3.9

Πως να ανεβάσετε μια καινούρια ιστοσελίδα στη Google

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά


Η κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και μπορεί να κρατήσει από ένα έως και ΔΩΔΕΚΑ μήνες από την στιγμή που θα αρχίσετε να κάνετε SEO και προώθηση στην ιστοσελίδα σας.
Εάν γίνει σωστά όσο καινούρια και νέα είναι η ιστοσελίδα σας, τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα και δύσκολα θα μπορέσουν άλλες ιστοσελίδες να σας ανταγωνιστούν.

1. Αναζήτηση Keywords

Ο σημαντικότερος λόγος που δεν αναβαίνει το site σας στις μηχανές αναζήτησης είναι ενδεχομένως επειδή διαλέξατε λανθασμένες λέξεις κλειδιά ή συνήθως επειδή δεν έχετε διαλέξει καθόλου λέξεις κλειδιά.
Οι λέξεις κλειδιά είναι ουσιαστικά οι όροι για τους οποίους επιθυμείτε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.
Είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι πελάτες σας για να σας βρούνε στις μηχανές αναζήτησης και στη Google.
Η μεγαλύτερη παρανόηση στο SEO και ειδικά στην αρχή είναι ο ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορεί να προσδιοριστεί ο ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά ή στο keyword competition.

Θα κατηγοριοποιήσουμε τον ανταγωνισμό στις λέξεις κλειδιά σε 6 βασικές κατηγορίες:

Σελίδα 1 από 4

Copyright © 2007 - 2020 HostPlus ltd. All rights reserved.
No Internet Connection