Blog

Νέα έκδοση Joomla 3.9

Νέα έκδοση Joomla 3.9

Ελαχιστοποιήστε τη δουλειά των απαιτήσεων για την προστασία δεδομένων

Η συμμόρφωση μόλις έγινε εύκολη

Πρέπει οι χρήστες να συνεναίσουν στην πολιτική ιδιωτικότητάς σας, ή/και στους όρους χρήσης σας; Με την έκδοση 3.9 του Joomla, όλα γίνονται αυτόματα. Εύκολα και απλά, ρυθμίστε τις βασικές σας φόρμες ώστε να ζητούν συναίνεση προτού συλλέξουν προσωπικά δεδομένα. 
Μπορείτε επίσης, να ορίσετε την ημερομηνία λήξης της συναίνεσης. Το σύστημα θα σας ειδοποιήσει, ώστε να επικοινωνήσετε με τους χρήστες σας για την ανανέωση της συναίνεσης.
Εντοπίστε τις συναινέσεις των χρηστών, διαχειριστείτε πιθανές αλλαγές στην πολιτική του ιστοτόπου σας, και άλλα πολλά, μόνο με μια ματιά στον πίνακα διαχείρισης.

Αιτήματα Χρηστών για Πληροφορίες; Πανεύκολο.

Καλώς ήλθατε σε μια νέα ροή εργασιών

Εντοπίστε και διαχειριστείτε άψογα πληροφορίες πρόσβασης ή αιτήματα μετακίνησης από τους χρήστες σας. Μόλις ο χρήστης σας δημιουργήσει ένα νέο αίτημα, απλώς συνδεθείτε και εξάγετε ή/και διαγράψτε, τα προσωπικά του δεδομένα.
Τα αιτήματα των χρηστών για διαγραφή, διαχειρίζονται αυτοματοποιημένα, ανωνυμοποιώντας όλα τα προσωπικά δεδομένα, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι. 
Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ένα αίτημα. Απλώς ρυθμίστε το Joomla 3.9 για να σας το θυμίσει.

Βάλτε τους χρήστες σας στο προσκήνιο όσον αφορά την ιδιωτικότητα...

Προβολή και API με νέες δυνατότητες επέκτασης

Προγραμματιστής επέκτασης - δώστε στους δυνητικούς χρήστες σας ένα χέρι βοηθείας καθιστώντας ξεκάθαρο ποια δεδομένα συλλέγει η επέκτασή σας. Όταν θέλετε να αναφέρετε μια λειτουργικότητα στην επέκτασή σας, η οποία απαιτεί μελέτη ως προς την ιδιωτικότητα, απλώς χρησιμοποιήστε τη νέα επιλογή της επέκτασης (onPrivacyCollectAdminCapabilities). 
Με αυτή την απλή ενέργεια, οι χρήστες σας κερδίζουν τη σαφή κατανόηση της επέκτασής σας, ενώ μπορούν να προβούν στη δική τους συγγραφή βοηθητικού κειμένου, όπως η πολιτική ιδιωτικότητας ή οι όροι χρήσης.

Μάθετε ποιος έκανε κάτι, και πότε

Ελέγξτε, εξάγετε και καθαρίστε την καταγραφή ενεργειών των χρηστών σας

Θέλετε να γνωρίζετε τις διαχειριστικές ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί στον ιστότοπό σας; Χάρη στο Joomla 3.9, οι Υπέρ Διαχειριστές μπορούν εύκολα να δουν ποιος χρήστης έκανε κάτι, και πότε. Επίσης λειτουργεί συνδυαστικά με τις υποστηριζόμενες επεκτάσεις! Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής, εξάγετέ το και καθαρίστε τις εγγραφές. Ποτέ δεν θα ξεγελαστείτε, με το module των τελευταίων ενεργειών που μπορεί να προστεθεί στο διαχειριστικό μέρος.
Χρειάζεστε περισσότερα; Έπειτα ενεργοποιήστε το νέο log rotation plugin - θα σας επιτρέψει να εναλλάσσετε και να απομακρύνεται τα αρχεία καταγραφής.

 

Related Articles

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
24 / 7 / 365

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 300 1234

ΚΙΝΗΤΟ
6936 57 27 28

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35